B.E.J.A. CIRJA IULIA si MURESANU RADU

Birou Executori Judecătorești Asociați
CÎRJA IULIA și MUREȘANU RADU

Alege experții potriviți în domeniul executării silite

Despre Noi

Ne bazăm pe experiența întregii noastre echipe tinere dar experimentate, formate din doi membri asociați care sunt executori judecătorești, precum și din specialiști mai tineri cu înaltă pregătire de specialitate.
Suntem entuziaști și pasionați de drept, și ne-am dovedit în repetate rânduri competența și eficiența în cadrul cazurilor din portofoliu prin calitatea actului de executare. Biroul executorilor judecătorești Cîrja Iulia și Mureșanu Radu funcționează încă din anul 2012 în circumscripția Judecătoriei Sibiu și are competență teritorială pe raza județelor Sibiu, Alba și Hunedoara.
Echipa noastră este formată din 2 executori judecătorești și 6 consilieri juridici.

Misiunea noastră

Prin serviciile pe care le oferim ne propunem să venim în întâmpinarea persoanelor justițiabile pentru a le oferi un acces cât mai facil și mai eficient la actul de justiție, precum și o înțelegere cât mai bună a procesului de executare silită.

Despre executorii judecătorești ai biroului

Mureșanu Radu

– executor judecătoresc din iunie 2010, numit în funcție conform Ordinului Ministrului Justiției nr. 1574/C/09.06.2010. Activează în circumscripția Judecătoriei Cluj-Napoca în urma promovării examenelor de admitere în profesie și de definitivat, fiind asociat în circumscripția Judecătoriei Sibiu din luna februarie 2012.

– absolvent al Facultății de Drept Simion Bărnuțiu din Sibiu în 2007 și al Facultății de Științe Economice din Sibiu (secția Finanțe-Bănci) în anul 2007, master în Procedură civilă – Executare silită la Facultatea de Drept din Sibiu în anul 2009.

Cîrja – Mureșanu Iulia

– executor judecătoresc din februarie 2012, numită în funcție conform Ordinului Ministrului Justiției nr. 2440/04.11.2013, activând în circumscripția Judecătoriei Sibiu în urma promovării examenelor de admitere în profesie și de definitivat și a efectuării perioadei de stagiatură.

– absolventă a Facultății de Drept Simion Bărnuțiu din Sibiu în 2008 și master în Procedură civilă – Executare silită la Facultatea de Drept din Sibiu în anul 2010.

Detalii de contact

Pentru mai multe informații legate de serviciile oferite de Birou Executori Judecătorești Asociați CÎRJA IULIA și MUREȘANU RADU vă rugăm ne contactați pe adresa noastră de e-mail sau apelând la numărul nostru de telefon.