B.E.J.A. CIRJA IULIA si MURESANU RADU

Executori Alba

Executori Alba - Cea mai bună alegere din Alba

Am acumulat experiență în principal pe zona recuperării de creanțe provenite din credite bancare și din credite acordate de instituții nebancare, respectiv colaborări cu firmele mari de recuperare de creanțe.

Dată fiind preocuparea noastră cu prevalență în această direcție, ne propunem să creștem volumul de muncă în această sferă și să atragem în principal clienți din domeniul bancar, firme de recuperare de creanțe, IFN-uri etc.

Însă specialiștii biroului nostru de Executori Judecătorești Alba pot întocmi eficient orice alte acte sau efectua orice operațiuni aflate în competența executorului judecătoresc, precum:

Cele mai bune motive pentru care să ne angajați ca Executori Alba

Suntem o echipă solidă, pricepută și condusă de rezultate, dar și de ambiția de a deveni cei mai buni, demonstrându-ne simultan și grija față de actul de justiție și de clienții noștri.

Avem competența teritorială avansată ca Executori în Alba.

Deschidere

Suntem deschiși și orientați către o recuperare a creanțelor cât mai eficientă și pe cale cât mai amiabilă.

Ambivalență

Venim în sprijinul intereselor ambelor părți pentru a rezolva cât mai eficient stingerea obligațiilor.

Înțelegere

Manifestăm înțelegere și dispoziție pentru discuții și față de persoanele executate.

Executor Alba

Birou Executori Judecătorești Asociați CÎRJA IULIA și MUREȘANU RADU

Avantajele colaborării cu noi

Relațiile cu clienții și colaboratorii noștri sunt în mod natural bazate pe respect, confidențialitate și încredere reciprocă. Licitațiile pe care le organizăm sunt caracterizate de un înalt grad de transparență. Indiferent de caz, ne adaptăm la cerințele acestuia, dar și la nevoile tale.

În conformitate cu prevederile Legii 188/2000, executorul judecătoresc are următoarele atribuții pe care specialiștii biroului nostru le pot executa la cererea persoanelor interesate:

Dacă ești în căutare de Executori Alba, suntem cei pe care îi cauți